Відомі діячі Кіровоградщини закликали вакцинуватись у соціальному ролику

Своїми думками стосовно вакцинації поділилися аграрій Олексій Цокалов, студент Донецького національного медичного університету Стас Ковбасюк та народна артистка України Антоніна Червінська.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією пресслужби облдержадміністрації.

За словами Олексія Цокалова, аграрії переживають непрості часи, адже COVID-19 вплинув на їх бізнес.

«Ми адаптуємося, звикаємо до таких обставин, але хвилюємося за своїх робочих. Бо найцінніше, що у нас є – земля і люди. Я і моя родина вакцинувалися. Вакцинація – єдиний спосіб вберегтися від наслідків коронавірусної хвороби», – поділився аграрій.

Студент-медик Стас Ковбасюк розповів, як від початку епідемії працює у реанімаційному відділені обласної лікарні. Щодня він бачить медиків, які борються за життя пацієнтів. Стас впевнений, що вакцинація від COVID-19 допоможе подолати хворобу.

«Вакцинація від “ковіду” – наш єдиний шанс повернутися до звичного життя без страху. Саме тому я, мої друзі та близькі – вакцинувалися», – додав студент.

Своїми думками стосовно важливості вакцинації поділилася й народна артистка України Антоніна Червінська. Вона розповіла, що сфера культури дуже постраждала через коронавірус.

«Музика, пісня й танець є невід’ємною частиною нашого степового краю. Але через COVID-19 ми вже два роки не маємо змогу дарувати своє мистецтво людям. Я вакцинувалася від коронавірусу зі своїм творчим колективом. Для того, щоб уберегти себе, щоб дарувати позитивні емоції. Щоб музика звучала», – наголосила Антоніна Червінська.

Нагадаємо, коронавірус підтвердили у шестимісячного немовляти і ще семи дітей.

Читайте також5 садочків, 21 школа і 4 виші Кіровоградщини – на карантині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар