64-річний чоловік зарізав молодика. Каже: свідомо вбив бандита

У Новоархангельську судять 64-річного місцевого мешканця Миколу Трофімова. Чоловік визнав, що вбив на 30 років молодшого односельця Михайла. Каже, що той був бандитом і напав першим.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Надзвичайних новин.

Тіло 34-річного Михайла, який був відомий кримінальними зв’язками, знайшли перехожі посеред проїжджої частини на асфальті у калюжі крові.

Трагічні події розгорнулися в оселі місцевих жителів Олександра і Євдокії, у яких того вечора гостював товариш – Микола Трофімов. За їх словами, до будинку раптово увірвався Михайло. З його криків і погроз люди зрозуміли, що він приревнував свою молоду дружину до пенсіонера Олександра. Він бив і душив господаря, потім вдарив його дружину, а коли кинувся й на їхнього гостя, той схопив ніж і виставив перед собою.

Screenshot 1

Отримавши перший удар, нападник кричав, що зараз “повернеться зі своїми бандюками і всіх виріже” й кинувся з хати. Проте Микола його наздогнав і завдав ще кілька ударів ножем. Потім зайшов у магазин, купив пляшку пива і пішов додому. Жінці про скоєне не розповідав.

Та у суді чоловік зізнався у вчиненому. Впевнений, що вчинив правильно, бо врятував себе і друзів від бандита, а його дружину (вже вдову) звільнив від тирана.

Постраждалі Олександр і Євдокія підтримують товариша і запевняють, що в ситуації винна дружина загиблого, яка випивала і провокувала свого чоловіка.

Screenshot 2

Деталі справи дивіться на відео.

Нагадаємо, військового з Кіровоградщини судитимуть за ДТП з двома загиблими.

Читайте також: Водійка “Мазди” спричинила ДТП у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар