Начальник обласного Держрибагентства вимагав хабарі від власних підлеглих (ОНОВЛЕНО)

Виконуючий обов’язки начальника обласного Державного агентства рибного господарства вимагав хабарі у сумі 50 тисяч гривень від трьох своїх підлеглих.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Державного бюро розслідувань.

За відмову платити, керівник погрожував людям звільненням. Через тиск і вимагання один із підлеглих сам пішов з посади, а інший звернувся за допомогою до правоохоронців.

Слідчі затримали начальника в його робочому кабінеті, щойно той одержав другу частину хабаря – 25 тисяч гривень. А під час обшуку у нього знайшли суму, яку він отримав раніше.

За такі дії чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати керівні посади (до трьох років) з конфіскацією майна.

А тим часом слідчі перевіряють причетність інших посадовців до вимагання і хабарництва у Держрибагентстві Кіровоградщини.

Як стало відомо Першій електронній газеті, затриманий, імовірно, Олександр Недбайло, який донедавна займав посаду в.о. начальника Державного агентства рибного господарства в Кіровоградській області.

Нагадаємо, декан Льотної академії вимагав по 11 тисяч доларів з курсанта.

Читайте такожХто продає копії ордену “Народний Герой” і чому його вручили жінці у Кропивницькому

198096abeb47aef351ca7c832bc6c4a0.jpg

b1e2512761f3ed88e5d4f0733d66bb2e.jpg dbr zatrimalo kerivnika upravlinnya derzhavnogo agentstva ribnogo gospodarstva na kirovogradshhini 2

dbr zatrimalo kerivnika upravlinnya derzhavnogo agentstva ribnogo gospodarstva na kirovogradshhini 3

dbr zatrimalo kerivnika upravlinnya derzhavnogo agentstva ribnogo gospodarstva na kirovogradshhini 1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар