Водія переповненої маршрутки оштрафували у Світловодську

© скріншот із відео

Днями на вулиці Богдана Хмельницького у Світловодську патрульні зупинили маршрутку, у салоні  якої їхало на 8 пасажирів більше, ніж дозволено під час карантину. Водночас водій був без маски. Окрім того, у нього була відсутня відповідна категорія на керування маршруткою.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

“Про ці порушення поліцейські повідомили перевізнику, який направив іншого водія та автобус на місце події. Він продовжив рух за маршрутом.

На 54-річного водія склали протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) і постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортом без такого права) КУпАП”.

Нагадаємо, трьох кропивничан оштрафували на 17 000 гривень за порушення карантину.

Читайте також: Відсьогодні в Україні почав діяти поділ на карантинні зони: що змінюється

Порушення вимог карантину пасажироперевізником

Вчора близько 13-ї години на вулиці Богдана Хмельницького у місті Світловодську інспектори зупинили маршрутний транспортний засіб БАЗ 2215.У салоні перебувало на 8 пасажирів більше, ніж дозволено під час карантину. При цьому водій перебував без маски. При перевірці документів патрульні встановили, що у нього відсутня відповідна категорія на керування таким транспортним засобом.Про зазначене порушення проінформували перевізника, який направив іншого водія та автобус на місце події. Він продовжив рух за маршрутом.На 54-річного водія інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції області склали протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) і постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортом без такого права) КУпАП.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Пʼятниця, 31 липня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар