Чоловік на “BMW” тікав від патрульних у лісосмугу

© скріншот із відео

Патрулюючи вулиці Кропивницького, поліцейські виявили автомобіль “BMW”, який порушив ПДР. На вимогу зупинитися, водій лише додав газу. Чоловік, ймовірно, у стані наркотичного сп’яніння намагався втекти до лісосмуги.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

Охоронці порядку, все ж, зупинили автівку. Водій вирішив “не здаватися” тож, залишивши транспортний засіб, чимдуж чкурнув до лісосмуги. Патрульні затримали втікача.

Водій з ознаками сп'яніння спробував накивати п'ятами від патрульних

Водій, ймовірно, у стані наркотичного сп’яніння намагався втекти від патрульних до лісосмугиПатрулюючи вулиці Кропивницького, поліцейські виявили автомобіль BMW, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу патрульних зупинитися, водій лише додав газу.Охоронці порядку, все ж, зупинили автівку. Водій вирішив "не здаватися" тож, залишивши транспортний засіб, чимдуж чкурнув до лісосмуги. Патрульні затримали втікача. Під час спілкування інспектори виявили у 46-річного чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти огляд у медзакладі, на що той відмовився. Також поліцейські встановили, що він не мав при собі посвідчення водія.Охоронці порядку склали на горе-керманича адмінматеріали – постанову за ч.1 ст.126 (Керування авто без посвідчення водія) та протоколи за ч.1 ст.122-2 (Невиконання вимог про зупинку) і ч.1 ст.130 (Керування з ознаками сп'яніння) КУпАП.Транспортний засіб "гонщика-втікача" патрульні затримали та доставили для зберігання на спеціальний майданчик. #Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Понеділок, 4 травня 2020 р.

Під час спілкування інспектори виявили у 46-річного чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти огляд у медзакладі, на що той відмовився. Також поліцейські встановили, що він не мав при собі посвідчення водія.

“Охоронці порядку склали на горе-керманича адмінматеріали – постанову за ч.1 ст.126 (Керування авто без посвідчення водія) та протоколи за ч.1 ст.122-2 (Невиконання вимог про зупинку) і ч.1 ст.130 (Керування з ознаками сп’яніння) КУпАП.

Транспортний засіб “гонщика-втікача” патрульні затримали та доставили для зберігання на спеціальний майданчик”.

Нагадаємо, нетверезий іноземець пропонував хабар патрульним у Кропивницькому.

Читайте також: П’яний водій ледь не збив пішохода у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар