Російський канал показав двох полонених кропивницьких спецпризначенців

© скріншот із програми "Вести недели"

У програмі “Вести недели” на телеканалі “Росія – 1” вийшов сюжет, у якому показали полоненого танкіста ЗСУ Богдана Пантюшенка та двох кропивницьких спецпризначенців – Сергія Глондаря та Олександра Корінькова. Двох останніх проросійські бойовики тримають у катівнях Донбасу вже майже 5 років.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Новости Донбаса“.

Імена полонених, яких отримують у донецькій колонії, окрім Пантюшенка, не назвали. Зокрема, в сюжеті показали чоловіка, якого представили як українського військового розвідника. Зазначається, що він потрапив в полон під Дебальцевим. Цей опис і фото сходиться з Олександром Коріньковим.

На відео він показав свою тумбочку, яка розрахована на чотири людини.

dd8d152 2

У сюжеті йдеться, що військових начебто внесли у список на обмін і т.з. “ДНР” погодиться їх віддати, якщо обмін відбудеться.

“Впевненості як такої немає. Очікування є завжди. Чекаємо і сподіваємося”, – сказав Сергій Глондар.

1faa4ca 343

Сюжет можна подивитися за посиланням.


Нагадаємо, військовослужбовці 3-го полку спецпризначення старшина Сергій Глондар та молодший сержант Олександр Коріньков потрапили у полон 16 лютого 2015 року, під час виконання складного бойового завдання у районі Дебальцевого. Військові супроводжували колону, і їхній загін потрапив у засідку, декілька військових загинуло, декілька були поранені, інших взяли у полон. Наразі обох кропивницьких спецпризначенців утримують в Макіївській колонії.

Більше про полонених кропивничан і боротьбу їхніх рідних за визволення шукайте за посиланням.

Катерина Глондар та Юлія Корінькова з портретами полонених чоловіків
Поширити:

Залишити коментар:

коментар