У Кропивницькому після зіткнення двох легковиків постраждали пішоходи – мати і дитина

Сьогодні, 25 серпня, на перехресті вулиць Шевченка та Архангельської у Кропивницькому не розминулися два легковики – ВАЗ 2101 та Peugeot. Після зіткнення ВАЗ вилетів на тротуар і збив маму з дитиною. Їх із місця ДТП забрала швидка.

Як розповів журналісту Першої електронної водій ВАЗ 2101 , він рухався знизу вул. Архангельскою, яка є головною, а жінка-водій Peugeot – по вул. Шевченка. За попередньою інформацією від патрульних, які прибули на місце аварії, саме водій Peugeot не надав перевагу у русі автомобілю ВАЗ 2101. Підтверджують це і свідки ДТП.

Після зіткнення радянське авто вилетіло на тротуар і збило жінку з дитиною. Маму від удару віднесло на декілька метрів, і від падіння вона пошкодила голову. На місці падіння є сліди крові. Жінку у непритомному стані забрала швидка.

2-річна дитина, яка сиділа у велосипеді, декілька разів перекинулась, але явних зовнішніх ознак травмувань на малечі немає. Дитину з місця аварії також забрали медики.

За офіційною інформацією прес-служби патрульної поліції, жінка-водій 1974 р.н. автівки Peugeot не надала перевагу у русі ВАЗ 2101, за кермом якої був чоловік 1986 р.н. У водія ВАЗ 2101 медики констатували закриту черепно-мозкову травму, а ймовірна винуватиця ДТП не постраждала.

На місце аварії прибули 5 екіпажів патрульної поліції, ведуться слідчо-оперативні дії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар