19-річний військовий з Кіровограда потрапив під мінометний обстріл

Саша Півнєв19-річний військовий Олександр Півнєв з Кіровограда зараз лікується у Харківському військовому госпіталі, де переніс чотири складні операції та ампутацію ноги. Олександр служив у 53-ій бригаді. У складі розвідгрупи під Торецьком (Донецька область) потрапив під мінометний обстріл.

Олександру Півневу потрібні кошти на лікування.

“Війна продовжує калічити. Знову потрібна наша з вами допомога і підтримка.

Саша, 19 років, випускник 18-ої школи м. Кіровограда, курсант Харківського військового училища. Півнєв Олександр Олександрович може бути вашим однокласником, а може сусідом, а, можливо, його мама – ваша вчителька.

Він не повинен був бути на війні, але пішов захищати Україну. Це було його чоловіче рішення. Так Саша опинився на фронті у складі 53-ої бригади.

У складі розвідгрупи під Торецьком Донецької області потрапив під мінометний обстріл. Саша і його група бачили, як ворог “дотримується” 111мінських домовленостей.

Зараз Олександр перебуває у Харківському військовому госпіталі, переніс чотири складні
операції, ампутацію ноги, у другій нозі – множинні уламкові поранення, необхідна пластика обличчя.

Сашкові 19 років, він крізь біль посміхається в камеру, він сильний, справжній воїн, чоловік. Повинен бути сильним, їх в сім’ї троє дітей, мама виховувала одна, Саша – її надія і опора.

Давайте підтримаємо, знаю, що ви всі втомилися. Але якщо не ми, то хто?”, – написала волонтер “Армії SOS Кіровоград” Оксана Червоная у Фейсбук.

Реквізити для допомоги армії в рамках ініціативи “Армія SOS Кіровоград”:

Карта ПриватБанку: 4731 2171 0570 9438 – Оксана Червоная (вказати призначення плптежу – для Півнєва Олександра).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар