Від PERSHої особи: кіровоградські бейсболісти їдуть на Кубок Європи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перша електронна газета розширює свій формат, відкриваючи відеорубрику “Від PERSHої особи”. Ми запрошуємо до студії Першої електронної відомих людей і непересічних особистостей Кіровоградщини і не тільки, з якими обговорюємо важливі суспільно-політичні та культурні питання і події.

У гостях Першої електронної газети заслужений тренер України, багаторазовий чемпіон України з бейсболу Олег Бойко. За значний прогрес, який було досягнено вихованцями тренера, кілька років тому Олега Бойка було визнано кращим тренером Європи. Наразі Олег Бойко – є тренером збірної України з бейсболу та лишається наставником гравців у рідному Кіровограді.

Про відкритий чемпіонат області з бейсболу пам’яті Вячеслава Колодицького, кіровоградську команду на Кубку Європи та плани бейсболістів на майбутнє у студії “Від PERSHої особи” розповів Олег Бойко.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар