Від «Вінні-Пуха» до пісні про Херсон: Арсен Мірзоян у неділю заспіває кращі хіти у Кропивницькому 

Один із найхаризматичніших співаків України Арсен Мірзоян у неділю з великим концертом виступить у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

27 листопада о 19.00 у філармонії подарує глядачам дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери і вражаючих прем’єр. 

На додачу – традиційно буде багато спілкування із публікою, а також всі улюблені пісні з попередніх альбомів Арсена Мірзояна: «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Королева», «Джеральдіна», «Паперовий сніг», «Подружка» та багато інших. 

– Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно! – обіцяє Арсен Мірзоян.

2-Arsen-Mirzoyan

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. Арсен Мірзоян – по-справжньому унікальне явище української сцени. Артист, який як ніхто інший, вміє так проникливо донести найважливіші істини.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, пісні, у які покладено душу, зігрівають серце та дарують щастя, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

3-Arsen-Mirzoyan

У своєму новому, вже шостому за рахунком, альбомі Арсен Мірзоян неабияк здивував музичними експериментами, давши ще більше рок-н-ролу і драйву.

За емоціями нова платівка вийшла вражаючою! «Монархія» яскрава, щира, глибока, з підтекстами і сенсами, які торкаються кожного серця.

– Колись зародилася в голові така думка, що кожен чоловік – монарх своєї справи, свого будинку, своєї сім’ї. Це його «монархія», де панують його закони. І колись ця монархія впаде. Вона обов’язково впаде, – пояснює метафоричну назву альбому Арсен Мірзоян. 

Як справжній патріот, із найперших днів повномасштабної війни Арсен Мірзоян активно взявся за волонтерство, яким займається ще з 2014 року. 

Кількість автівок, які за 9 місяців співак із друзями передав захисникам на передову, вражаюча — понад 1000 авто!

— Я заправив повний бак бензину вже після другого вибуху. Стояв на пагорбі і дивився, як прокидається місто. Дивний стан: очі бачать, вуха чують, а розум відмовляється у це вірити. Сюр якийсь! Своїх дівчат треба було рятувати, міркував, коли і куди я їх повезу, — згадує свої відчуття у жахливий ранок 24 лютого співак. — Коли повернувся у Київ, ми з Олександром Положинським примкнули до одного з підрозділів. Нам видали зброю і набої. І так днів 10 ми сиділи на позиції —  була загроза висадки десанту… А потім активно пристав до волонтерської справи, ми із друзями почали приганяти автівки. Підтримувати одне одного і тримати стрій — головне сьогодні. Як би не віддалявся від нас фронт, не треба забувати, що війна триває, і кожен день треба робити все, аби наближати нашу перемогу.

4-Arsen-Mirzoyan

Біль, переживання і водночас невимовну рішучість і сміливість всіх українців Арсен Мірзоян втілив у нових потужних піснях «Моя країна» і «Вальс Ірпінь». 

— Маємо встигнути жити! — головний меседж, під яким пройде концерт співака у Кропивницькому.

Приходьте ділити безцінні миті разом у неділю, 27 листопада, о 19.00 у філармонію.

Концерт Арсена Мірзояна буде дійсно вражаючим!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://kropivnickij.karabas.com/ua/arsen-mirzoyan-51 

5-Arsen-Mirzoyan

Поширити:

Залишити коментар:

коментар