Де шукати контакти приймалень народних депутатів і партій на Кіровоградщині

© pixabay.com

Громадянська мережа “Опора” презентувала оновлену всеукраїнську онлайн-мапу приймалень парламентських партій і народних обранців, яка містить контактну інформацію політиків із Кіровоградщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Зокрема, на інтерактивній карті можна знайти інформацію про розташування приймальні, її графік роботи, контактний телефон та електронну пошту.

Станом на вересень у Кіровоградській області працює 18 громадських приймалень, з яких сім відкрили політичні партії, решту – народні депутати. «Найбільше приймалень має ВО «Батьківщина, яка представлена у всіх чотирьох районах області та має обласний осередок у Кропивницькому. По одній приймальні діє від

«Європейської солідарності» та «Опозиційної платформи – За життя». В останній зазначають, що прийом здійснюють за попереднім записом через карантинні обмеження. Представники «Слуги народу» повідомили про прийом депутатів міської ради від партії, однак громадська приймальня обласного осередку наразі не працює. Без громадських приймалень в області партія «Голос» та депутатська група «За майбутнє»», – зазначила керівник проєкту Опора в Кіровоградській області Тетяна Пташник.

Водночас усі народні обранці з Кіровоградської області мають щонайменше по одній приймальні. Найбільше у Олеся Довгого (102 виборчий округ) та Ігоря Мурдія (100 округ) – по три. По дві громадські приймальні мають народні депутати Олександр Дануца (99 округ) та Юрій Кузбит (101 округ). Одна в Олег Воронька (103 виборчий округ).

«Крім того, деякі народні обранці практикують так звані виїзні прийоми, спілкуються з виборцями через телефон або пошту, які є у загальному доступі, що також не стимулює відкривати приймальні у кожному населеному пункті», – додала Тетяна Пташник.

Переглянути мапу можна за посиланням.

Нагадаємо, як народні депутати від Кіровоградщини голосували за закон про деолігархізацію.

Читайте також: Нардеп із Кіровоградщини жодного разу не прийшов на роботу у Верховну Раду в червні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар