На Кіровоградщині оголосили “сирену” через зухвале пограбування у Херсоні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Патрульна поліція

Учора, 14 травня, на ювелірний магазин у торгівельно-розважальному центрі Херсона скоєно розбійний напад. Кілька чоловіків у масках увірвалися до магазину і, погрожуючи зброєю, забрали прикраси та втекли на авто. Одну зі своїх автівок злочинці спалили. Наразі на території Херсонщини та чотирьох сусідніх областей введено оперативний план Перехоплення “Сирена”. У списку – і Кіровоградщина. Триває спецоперація із затримання зловмисників.

Про це інформує Перша електронна газета за матеріалами Нацполіції України.

Інцидент стався о 20:50 торговому центрі «Фабрика». Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, у магазин увірвалися декілька чоловіків у масках. Погрожуючи  предметами, схожими на зброю, зловмисники заволоділи ювелірними виробами. Ніхто із громадян не постраждав. Після вчинення злочину підозрювані втекли на автомобілі невідомої марки.

За словами першого заступника голови Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, при спробі затримання поліцейськими грабіжники вчинили збройний опір, спалили одну зі своїх машин і зникли.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій).

У Херсоні в понеділок увечері, 14 травня, зловмисники скоїли розбійний напад на ювелірний магазин у торгово-розважальному центрі.
© slovoidilo.ua

Як повідомляє Нацполіція, сьогодні, 15 травня, на базі Ситуаційного центру відбулася нарада щодо організації оперативно-пошукових заходів за фактом розбійного нападу на ювелірний магазин в одному з розважальних центрів Херсона. Зловмисники викрали ювелірні вироби і значну суму грошей, після чого втекли з місця нападу. При спробі їх затримання нападники вчинили збройний опір, з метою знищення доказів знищили авто на якому скоювали злочин, також викрадені коштовності, прорвали поліцейський кордон і зникли в напрямку сусідньої області.

За наказом Голови Національної поліції у Херсонській, а також у Миколаївській, Запорізькій, Кіровоградській та Дніпропетровській  областях введено в дію оперативний план «Сирена» (розшук озброєного злочинця).

Перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін повідомив, що Ситуаційний центр Нацполіції переведено на цілодобовий режим несення служби. При Нацполіції створено оперативний штаб, який очолив начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Тіхонов. До складу штабу увійшли керівники кількох оперативних підрозділів, а також підрозділів патрульної поліції і превенції.

Водночас В’ячеслав Аброськін наголосив на необхідності дотримання заходів особистої безпеки всіма учасниками оперативно-пошукових заходів.

«Зловмисники – озброєні і небезпечні. Тому наголошую і вимагаю безумовного дотримання заходів особистої безпеки всіма учасниками оперативно-пошукових заходів», – підкреслив перший заступник глави Національної поліції України.

Світлина від Національна поліція України.

На даний час поліцією Херсонщини за фактом розбійного нападу на ювелірний магазин у розважальному центрі Херсона відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Тривають заходи зі встановлення місцезнаходження і затримання зловмисників.

Водночас поліція звертається до громадян із проханням повідомляти відому їм інформацію, зокрема – про появу або пересування підозрілих осіб чи транспортних засобів, до найближчого відділення поліції або за номером спецлінії поліції 102.

Відеорепортаж про пограбування підготувала програма ТСН.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар