На Закарпатті від вогнепального поранення загинув строковик із Новоукраїнки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото: nu-rada.gov.ua

Днями під Чопом Закарпатської області від вогнепального поранення загинув військовослужбовець строкової служби з Новоукраїнки Філоненко Артем Юрійович. Наразі встановлюються обставини гибелі.

Як повідомили Першій електронній у міськраді Новоукраїнки, Артем Філоненко проходив службу у Чопському прикордонному загоні.

Згідно з документами, смерть наступила о першій годині ночі, а батькам про це повідомили аж об 11 наступного дня. Спочатку їм сказали, що син отримав поранення через необережне поводження зі зброєю; потім – загинув під час затримання контрабандистів; а згодом надійшло повідомлення, що це самогубство. Щоб дізнатися справжню причину смерті сина, сьогодні батьки написали заяву, на підставі якої зараз ведеться розслідування. Наразі військові прокурори проводять слідчі дії, щоб встанови обставини та причини смерті військовослужбовця строкової служби Артема Філоненка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар