З нагоди ювілею директор філамонії отримав Грамоту Верховної Ради України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 16 травня, у колі рідних та друзів, у стінах рідного Храму Мистецтв відзначив свій 70-й день народження директор Кіровоградської обласної філармонії Микола Кравченко. Гості з інших міст України та колеги з філармонії привезли у подарунок Миколі Івановичу свою творчість. Окрім того, ювіляр отримав Грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом.

Музичними та танцювальними подарунками вітали Миколу Івановича колективи, які він виховував усі 33 роки – скільки очолює Кіровоградську обласну філармонію. Зокрема, камерний оркестр “Концертіно”, академічний театр музики, пісні і танцю “Зоряни”, під мелодії яких співали солісти філармонії. Також приїхали друзі ювіляра з іншим міст України. Баяніст-віртуоз Іван Сухий привіз Миколі Івановичу вісточку з рідного Жашкова і виконав імпровізацію на тему “А льон цвіте”, а вокальний квартет “Гетьман” приїхав привітати не тільки ювіляра, а і його дружину Юлію. Кожен із колективів та учасників мають за плечима великий досвід, їм аплодували у найбільших концертних залах світу і всі вони приїхали у місто на Інгулі, аби привітати свого давнього і вірного друга із його ювілеєм.

До привітань Миколи Івановича приєднався і народний депутат України Станіслав Березкін, який передав йому Грамоту від Верховної Ради за заслуги перед українським народом:

“Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя й добробуту, невичерпних сил та незмінних успіхів у всіх починаннях. Нехай тепло та родинний затишок надійно захищають Вас від життєвих негараздів. Дозвольте виконати приємну місію і передати Вам грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом.

Ваш вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, популяризацію кращих здобутків українського і світового музичного мистецтва, багаторічну сумлінну працю та професіоналізм високо оцінений на рівні держави”.

Грамоту Верховної Ради вручив представник народного депутата Геннадій Солдецький.

Наприкінці концерту Микола Іванович подякував гостям та рідній філармонії, яка влаштувала йому таке прекрасне свято. Також ювіляр подякував меценатам, які допомагали йому увесь час його роботи.

“Зараз нам допомагають ті, в яких в душі є меценатство”, – зазначив Микола Кравченко і подякував тим, хто продовжує підтримувати філармонію і зараз. Серед них і народний депутат України Станіслав Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар