Нетверезий водій без посвідчення скоїв ДТП по вул. Левитського у Кропивницькому

драгер алкоголь

Сьогодні, 10 травня, водій Audi A6 рухаючись по вул. Миколи Левитського (колишня Колгоспна) наздогнав Toyota Avensis, який зупинявся перед пішохідним переходом. Як виявилося при перевірці, у водія Audi A6 відсутнє водійське посвідчення, а рівень алкоголю в крові становить 2,75 ‰, при нормі 0,2 ‰.

Водій постраждалої автівки розповів Першій електронній, що уповільнював швидкість перед пішохідним переходом, щоб пропустити людей, які переходили дорогу, а в цей момент у задню частину його машини врізався Audi A6.

Патрульний, який оформляв ДТП розповів, що правоохоронці підозрюють, що водій перебуває у нетверезому стані.

“За попередною інформацією, ці транспортні засоби рухалися вулицею Левитського з-під арки у напрямку льотної академії. Водій Toyota Avensis зупинявся перед пішоходним переходом, щоб пропустити пішохода, і, скоріше за все, водій Audi A6, не витримавши безпечної швидкості та дистанції, скоїв зіткнення. У нас є підозра, що водій Toyota перебуває у стані алкогольного сп’яніння”, – повідомив Першій електронній інспектор 1 роти Максим Мигаль.

Поки патрульні з’ясовували обставини ДТП, на місце приїхав командир підрозділу, у машині якого знаходиться пристрій для виявлення вмісту алкоголю у крові “Драгер”. У результаті перевірки, пристрій показав, що у крові водія Audi A6 міститься 2,75 ‰ алкоголю, при нормі 0,2 ‰. Тобто, цей показник перевищено у 14 разів.

Водій Audi пояснював це тим, що він пив учора, але по суті, його заяви не мають значення, адже тест проведений на “Драгері” продемонстрував колосальне перевищення норми вмісту алкоголю.

У результаті, на водія Audi A6 склали три протоколи:

  • за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння…);
  • за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів);
  • за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів…).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар