Посеред весни у Кропивницькому пішов сніг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 21 квітня, у Кропивницький прийшов прогнозований Балканський циклон. Ще вчора спостерігалося похолодання, а уже сьогодні воно супроводжується снігом.

За прогнозом гідрометеорологів, 21 квітня на території Кропивницького очікуються сильні опади, переважно у вигляді мокрого снігу, його налипання і утворення снігового покриву. Пориви вітру сягатимуть 15-20 метрів на секунду, у повітрі утримаються заморозки до -5 С, а на поверхні грунту від -3 до – 8 С. У зв’язку з активним переміщенням балканського циклону в області оголошено штормове попередження.

З огляду на це, у Кропивницькому зупинили навчальний процес у всіх загальноосвітніх закладах на один день, 21 квітня. Також міська влада звертається до всіх власників автомобільного транспорту з проханням, за можливості, не користуватися завтра автомобілем. Це дозволить комунальникам оперативно розчистити міські дороги від снігу.

У центральній міській лікарні №1 та пологовому будинку №1 у зв’язку з погіршенням погодних умов відновили теплопостачання.

Разом із тим, у зв’язку з погіршенням погодних умов управління освіти рекомендувало школам Кіровоградщини продовжити опалювальний сезон. Якщо ж це неможливо і температура у класах буде низькою, то пропонується зробити позачергові канікули.

Фото Першої електронної

  

     

  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Посеред весни у Кропивницькому пішов сніг

  1. ” Ветреная Геба
    Кормя Зевесова орла,
    Громокипящий кубок с неба,,
    Смеясь, на землю пролила”
    Фёдор Тютчев

Коментарі заборонені.