Чемпіон світу з більярду продає майстер-клас на аукціоні допомоги сину кропивницької волонтерки

Андрій Тихий з тренерами, фото з соцмереж

Юний кропивницький чемпіон світу з більярду у вільній піраміді серед юнаків до 18 років Андрій Тихий проведе двогодинний майстер-клас, щоб допомогти сину кропивницької волонтерки Володимиру Мартинюку.

Андрій Тихий запропонував свій двогодинний майстер-клас у якості лоту в благодійному онлайн-аукціоні за допомогою якого волонтери збирають кошти на операцію та реабілітацію маленькому Вовчику.

“Дві години гри на більярді з чемпіоном! З чемпіоном не тільки в спорті, але й в людських стосунках та добрих вчинках.
Дві години гри в більярдному клубі “Beatok” на вулиці Полтавській та знайомство з цим дивовижним юним чоловіком з великим серцем та дорослими вчинками. Гра може бути проведена як з досвідченим гравцем в більярд, так і з початківцем, якого Андрій із задоволенням навчить професійним секретам.
Початкова вартість – 250 грн.
Мінімальний крок – 50 грн
Ставки по цьому лоту приймаються в коментарях до посту, продаж припиняється через три дні 03.03.08 о 13 год”, – йдеться у публікації на сторінці “Аукціон на підтримку Володі Мартинюка”.

14-річний більярдист з Кропивницького Андрій Тихий у серпні 2016 року став чемпіоном світу з більярду серед юнаків до 18 років у вільній піраміді.

Кожен бажаючий зіграти з чемпіоном світу тим самим допоможе маленькому Вовчику нарешті стати на ноги. Потрібно лише взяти участь у благодійному аукціоні і придбати цей лот. Свої цінові пропозиції потрібно залишати під цією публікацією у соцмережі 


Володимир Мартинюк – син кропивницької волонтерки Юлії Мартинюк. Допомагаючи українським військовим, Юлія сама потребує допомоги – їй потрібні кошти, щоб поставити єдиного сина на ноги.

При народженні Вовчику поставили діагноз – діастрофічна дисплазія, артрогрипоз, двостороння вроджена клишоногість, двосторонній вроджений вивих стегон. На 4 день маму з новонародженим виписали, побажали успіху і сказали їхати в Харків чи Київ. З цього дня почалися нескінченні поїздки і боротьба за здоров’я коханої і бажаної дитини.

Юлія Мартинюк зі своїм сином Володимиром
Юлія Мартинюк зі своїм сином Володимиром

На операцію та реабілітацію Вовчика загалом було потрібно понад 75 тисяч доларів США.

Минулого року, завдяки небайдужим людям, було зібрано потрібну на операцію суму. Але на життево важливий для відновлення дитини курс реабілітаціі грошей не вистачає. Тепер найбільший ворог Вовчика – це час. Він біжить надто швидко і з кожним днем шанси на одужання тануть. Оперувати Володю потрібно якнайшвидше. Кожен місяць робить суглоби Володі ще менш рухливими, а майбутню реабілітацію ще складнішою та боліснішою.

Детальніше про “Аукціон на підтримку Володі Мартинюка”, який організувала волонтерка Мілана Смельняк, про вроджену хворобу Вовчика і про боротьбу мами за свого сина, читайте у нашій публікації “На аукціоні у соцмережі збирають кошти на операцію сину кропивницької волонтерки” 

На аукціоні у соцмережі збирають кошти на операцію сину кропивницької волонтерки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар