У кропивницькому 3-му полку спецпризначення відбулись змагання з армреслінгу

Сьогодні, 20 жовтня, у легендарному кропивницькому 3-му полку спецпризначення вперше відбулись змагання з армреслінгу.

Бійці-спецпризначенці визначали найкращого армреслера у різних вагових категоріях, починаючи від 65 кг. В організації змагань військовим допомогала обласна спортивна організація “Динамо”, яка давно співпрацює з частиною.

Як зазначив легендарний командир полку Герой України Олександр Трепак, такі змагання потрібні для того, щоб тримати себе у хорошій фізичній формі.

“Ми починаємо відроджувати традиції фізичного виховання у полку, яке під час ведення бойових дій трохи відійшло на другий план”, – зазначив командир полку.

Один з організатрів змагань військовий Руслан за позивним “Сава” зазначив, що такі заходи допомагають бійцям відновити свої сили і трохи підняти дух.

“У період війни ми стали менше займатись спортом, тому на даний момент намагаємось відновити свої сили. Хлопці в першу чергу відчувають себе потрібними, піднімають свій змагальний дух, загартовують свої чоловічі якості”, – розповів “Сава”.

За його словами, для участі у змаганнях з армреслінгу відбирали найміцніших хлопців з усіх підрозділів полку, які в житті займаються активно спортом. Військові з величезним задоволенням прийняли пропозицію позмагатись.

Крім того, Руслан запросив всих журналістів на змагання зі змішаних єдиноборств, які незабаром відбудуться у полку. Він наголосив, що це буде ефектне шоу.

Сам військовий є чемпіоном світу зі змішаних єдиноборств, про що, через свою скромність він не розповів особисто, журналісти дізнались про це від його побратимів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар