У Кропивницькому стартував грандіозний ярмарок з піснями, конкурсами і смакотою

Сьогодні, 30 вересня, у  Кропивницькому відкрився грандіозний Покровський ярмарок, на який завітали товаровиробники майже з усіх районів Кіровоградської області. Були також представлені товари з різних куточків України.

Участь у Покровському ярмарку взяли участь 90 підприємців із 21 району області. Найбільша кількість учасників заявлена зі Знам’янського (8), Бобринецького (7) та Світловодського (6) районів.

І почався ярмарок саме з презентації товарів районів Кіровоградщини, які змагатимуться між собою у 5 номінаціях: краща експозиція, краща презентація району, покровська смакота, зелена краса, народний митець. Члени журі – вище керівництво Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської міської ради, яких буквально «завалили» вітальними короваями.

DSC_0308

Загалом на виставковій площі 2000 кв. м радують око різноманітні меди, м’ясні вироби, солодощі, овочі та фрукти,  хлібобулочні вироби, домашня олія, шикарний глиняний посуд від українських виробників, одяг як національний, так і повсякденний, зроблені власноруч ковалями прикраси та мангали. Одним словом, купа цікавих і потрібних у домашньому господарстві речей представлені на огляд гостям виставки «АгроЕкспо – 2016».

DSC_0320

Організатори Покровського ярмарку також подбали про тих, хто має обмежений бюджет. Або просто прийшов на ярмарок не за товарами, а розвагами. І тут їх було предостатньо – і виступи народних колективів, і конкурси, і гойдалки для малят, і можливість сфотографуватися з мімами та костюмованими акторами. О 12.00 почалося свято вареників, де всі охочі матимуть можливість поласувати стравами смачної української кухні.

Але і це ще не все. Для найазартніших  на ярмарку підготували конкурси з цінними подарунками – о 14:00 біля сцени ярмарку пройде конкурс “Гарбуз-велетень”. До участі у ньому були запрошені всі, хто виростив на своєму городі гарбуз великого розміру. Той, чий овоч буде важити найбільше, отримає супер-приз. Який? Організатори поки що тримають це у таємниці. І хай переможе найбільший господар!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар