Волонтери пригнали зі Швейцарії кропивницьким “кіборгам” позашляховик

Сьогодні, 2 вересня, президент благодійної організації «24h-Help» Ірина фон Бург привезла до КПП 3-го полку спецпризначення позашляховик, щоб передати автомобіль легендарним «кіборгам».

Волонтер проїхала на позашляховику більше 3 тис. км, щоб доправити його у Кропивницький.

«Машина приїхала зі Швейцарії. Придбано її на кошти волонтерської організації  «24h-Help» та народної артистки України Катерини Бужинської. Позашляховик знаходиться у хорошому стані. Без проблем ми проїхали майже 3 тис. км – по дорогах Швейцарії, Німеччини, Польщі, Києва, Кропивницького, – розповідає Ірина фон Бург.

Як розповідає волонтерка, це вже 6 автомобіль, який волонтери передали військовим.

«Ми намагаємося допомагати всім, кому потрібна допомога», – говорить пані Ірина.

На жаль, сьогодні передати автомобіль  спецпризначенцям не вдалося. Оскільки волонтери вирішили зробити військовим сюрприз, вони не розрахували, що їх може не бути на місці. Тому сьогодні машину спецпризначенці не забрали у частину. Але як запевняє волонтер ГО «Громадська варта» Олена Щербина, протягом кількох днів військові отримають волонтерське авто.

«Ми з пані Іриною на волонтерській ниві спільно працюємо вже більше двох років. У 3-ій полк машина має потрапити з дня на день – щойно хлопці звільняться», – коментує ситуацію волонтерка Олена Щербина.

2016902111240

Поширити:

Залишити коментар:

коментар