Перший дзвоник у Кропивницькому пройшов із турботою про воїнів АТО

Сьогодні, 1 вересня, Україна святкує День знань. Перша електронна газета відвідала одну з найкращих шкіл Кропивницького – КЗ «Навчально-виховне об’єднання «Спеціалізований загальноосвітній заклад І ступеня «Гармонія» – Гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», щоб поділитися зі своїми читачами святковими враженнями.

У новий навчальний рік гімназія увійшла святково – Перший дзвоник минув урочисто, з піснями, танцями та усмішками. Майже всі діти прийшли на святкову лінійку або у національних українських костюмах, або у чорній спідничці та вишиванці.

Цього року учнів у навчальному закладі суттєво побільшало – створено аж 4 перших класи, у яких навчатиметься від 25 до 32 учнів.

“Вперше за багато років у нашому навчальному закладі створено 4 перших класи. Це означає, що ми розвиваємося, що наша гімназія має авторитет серед жителів міста. І я вдячна за ваш вибір”, – сказала у привітальній промові директор гімназії Галина Георгіївна Война.

Незважаючи на свято, не забуває колектив навчального закладу і про війну в Україні. Сьогодні у гімназії було проведено акцію “Квітка єднання” по збору коштів на допомогу військовим АТО. Як зазначила Галина Война, про те, скільки зібрано коштів і куди вони будуть витрачені, можна буде дізнатися на сайті їхнього навчального закладу.

Потім пам’ять загиблих захисників вшанували хвилиною мовчання.

Після урочистостей учні зайшли у свої класи – так почався новий навчальний рік для кропивницьких дітлахів та їх батьків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар