У Кіровограді правоохоронці та міська влада намагаються прибрати стихійну торгівлю біля Центрального ринку

Патрульні поліцейські та представники спецінспекції проводять рейдові перевірки місць стихійної торгівлі біля Центрального ринку.

За цим заняттям їх застав журналіст Першої електронної на розі вулиць Пашутінської та Преображенської.

“На номер 102 ми отримали виклик, що торгівці заважають людям проходити по тротуарам. Поки що ми нікого не штрафуємо, а лише проводимо профілактичні бесіди. Ми фактично просимо людей підти звідси, адже вони порушують закон, торгуючи з рук на тротуарі”, – розповіла патрульна поліцейська.

За її словами, якщо люди, після попереджень знову повернуться до справи, тоді на конкретних осіб будуть складені протоколи, і вони нестимуть відповідалність згідно ст. 160 КУпАП.

Представник спецінспекції міської ради, який теж був присутній, і вів бесіди з порушниками, розповів нашому журналісту, що метою цієї акції є припинення стихійної торгівлі біля Центрального ринку.

“Поряд є ринок. Люди повинні торгувати у спеціально відведених для цього місцях”, – стверджує представник спецінспекції Сергій Дудка.

За його словами, якщо люди після проведених бесід повторно вийдуть торгувати, на них будуть виписані адмінпротоколи, після чого порушників викличуть на адмінкомісію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар