У Кіровограді водій легковика збив поліцейського

Сьогодні, 6 липня, у Кіровограді на вулиці Гоголя (біля центрального відділення “Укрпошта”) сталася ДТП: іномарка “Фольксваген” скоїла наїзд на патрульних поліцейських, один з яких отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Кіровограда, до автомобіля марки «Фольксваген» підійшов наряд патрульної поліції та звернувся до водія з проханням пред’явити документи. На що чоловік відреагував агресивно і спробував втекти з місця пригоди. Керманич умисно почав рух у напрямку патрульних та скоїв наїзд на 24-річного лейтенанта поліції. У результаті пригоди дівчина-поліцейський отримала травми ноги.

У даний час працівник поліції знаходиться в лікарні. Водія транспортного засобу доправлено до Кіровоградського відділу поліції, де він спілкується зі слідчими.

Як з’ясувалося, за кермом перебував 30-річний мешканець Знам’янського району Кіровоградської області. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції та прокуратури. Встановлюються обставини пригоди.

Вирішується питання про відкриття по даному факту кримінального провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

DSC_0854

DSC_0852

Поширити:

Залишити коментар:

коментар