У Кіровограді до Дня Конституції роздали ордери на квартири, подяки та грамоти

Сьогодні, 24 червня, напередодні 20-ої річниці прийняття Конституції України, у Кіровоградській міськраді вручили 4 ордери на квартири, і зо два десятки грамот та подяк.

Всіх присутніх на урочистому заході привітали заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міськради Сергій Бойко. Також для учасників заходу пролунало музичне вітання від бандуристок Кіровоградської музичної школи №1 ім. Г. Г. Нейгауза.

Ордери на квартири з рук Олександра Мосіна отримали:

  • інвалід війни, учасник АТО Руслан Роберт, на однокімнатну квартиру;
  • Валентина Давиденко, на двокімнатну квартиру (перебувала на квартирному обліку з 1980 року);
  • Віктор Волосюк, на двокімнатну квартиру (перебував на квартирному обліку з 1988 року);
  • Лідія Заіка, на однокімнатну квартиру (перебував на квартирному обліку з 1985 року).

Грамотами та подяками від Кіровоградської ОДА, облради і Кіровоградської міськради було відзначено 19 осіб. Серед відзначених – фахівці відділів та управлінь міськради та облдержадміністрації, діячі культури, працівники заводу “Червона зірка”.

DSC_2544

Слюсар з механоскладальних робіт заводу “Червона зірка” Андрій Кедик розповів, що вперше отримує подібну відзнаку.

“Мені дуже приємно, що міська влада оцінила мою працю”, – поділився враженнями Андрій.

DSC_2581

Керівниця зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва “Аеліта” Олександра Ткаченко, яка отримала подяку від обласної ради теж отримала приємні емоції.

“Звичайно приємно, коли цінять твою роботу, той внесок, який ми робимо своєю працею. Конституція, це дуже важливий документ, але на жаль, не всі моменти з неї дотримуються. Наша країна розвивається, розбудовується. Не дивлячись на те, що в нас зараз складні часи, я, як оптиміст, сподіваюсь на краще, що в нас буде одна з найсильніших і процвітаючих держав”, – розповіла Олександра Ткаченко.

Танцювальний колектив, яким керує Олександра, є переможцем багатьох всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Крім того виборювали призи і гран-прі на фестивалях у Польщі, Греції та Болгарії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар