Кіровоградські кадети склали присягу на вірність Україні (ФОТО)

Начальник УМВС Кіровоградщини Сергій Кондрашенко взяв участь в урочистій церемонії складання Присяги кадетами V взводу та новобранцями інших взводів Кіровоградської школи-інтернату, ліцею «Сокіл», що відбулася на меморіальному комплексі «Фортечні вали». про це першій електронній повідомляють у прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

Головний міліціонер області привітав учнів з цією особливою подією та побажав бути гідними звання кадета.

“Перші у житті погони, безперечно, дуже серйозний крок для кожного чоловіка. Незважаючи на юний вік, ви вже зараз починаєте доросле життя. Стройова підготовка та спеціальні військові дисципліни навчать вас бути витривалими, виваженими та послідовними у прийнятті важливих рішень. Із цієї хвилини ми, офіцери, ставимося до вас вже не як до дітей, а як до своїх молодших колег. Вірю, що ви зростатимете справжніми патріотами своєї країни, будете прикладом для однолітків та друзів у поведінці, навчанні, добрих вчинках”, – зазначив Сергій Григорович.

Крім того, очільник УМВС звернувся зі словами подяки до директора навчального закладу, педагогічного колективу і батьків, які завітали на урочистості, за виховання майбутніх захисників України і в переддень свята побажав усім мирного неба, благополуччя і успіхів у роботі та навчанні.

З нагоди кадетської посвяти дирекції школи-інтернату, ліцею «Сокіл» було вручено вітального листа від керівництва міліцейського відомства.

Наприкінці урочистостей присутні вшанували пам’ять загиблих на Сході країни, поклавши квіти до Алеї слави героїв АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар