У Кропивницькому погасили поштову марку «Україно, вперед»

Сьогодні, 13 червня на стадіоні “Зірка” відбулося урочисте погашення поштової марки «Україно, вперед», яка присвячена національній збірній України з футболу.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

«Україно, вперед» – саме таку назву отримала нова марка від Укрпошти, яку поштовий оператор випустив в обіг сьогодні. В такий спосіб Укрпошта вирішила підтримати національну збірну з футболу, яка 17 червня зіграє свій перший матч у Німеччині в фінальному турнірі Євро-2024.

photo-5429355364345829274-y

У заході взяли участь директорка Кропивницького регіону АТ «Укрпошта» Тетяна Капустіна, перший заступник начальника ОВА Павло Конопко, заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, виконавчий директор футбольного клубу «Зірка» Андрій Перевозник та заслужений тренер України Вадим Бондар.

Випуск марки здійснено за підтримки Української асоціації футболу.

photo-5429355364345829307-y

Поштова марка «Україно, вперед!» з круглою перфорацією, містить зображення футбольного м’яча з логотипом Української асоціації футболу, надрукована на самоклеючому папері у форматі буклету. Футбольний м’яч символізує не тільки віру у перемогу України на футбольному полі, але й перемогу на іншому полі – полі бою.

«Сьогодні ми випускаємо незвичайну марку для військового часу — присвячену футболу, футбольній грі та чемпіонату, звичайно це надихає, вселяє вірю в те, що настане той день коли прийде перемога, і ми зможемо мирно та пристрасно вболівати за наші команди», — зазначає Тетяна Капустіна.

photo-5429355364345829305-y

«Велика кількість вболівальників безпосередньо переймаються проблемами українського футболу і завжди підтримують наші різні збірні (дитячі, молодіжні, національні, олімпійські). Саме для них і всіх патріотичних українців створили цю марку, яка буде нагадувати про розвиток українського футболу», – відзначив Юрій Семенюк.

Виконавчий директор клубу «Зірка» Андрій Перевозник висловив вдячність Укрпошті за таку ініціативу і співпрацю:

«Хочу побажати нам тільки позитивних емоцій від цього чемпіонату, хочу щоб було менше тривог, менше відключень світла, і щоб ми подивилися всі матчі чемпіонату Європи, і звичайно вболівати за наших».

photo-5429355364345829273-y

Тираж марки становить 560 тисяч примірників. Художником марки став Антон Хрупін – автор відомого воєнного випуску “Вільні. Незламні. Непереможні”.

Поштовий набір включає аркуш «Україно вперед!» на самоклейному папері у вигляді буклета, конверт «Перший день» та картку.

photo-5429396359808671243-y

Катерина Антонюк для Першої електронної газети. Фото авторки.

Читайте також: В Олександрії випустили марку до Дня міста

Поширити:

Залишити коментар:

коментар