Перша виставка волонтерського крафту відкрилася у Кропивницькому

В обласному краєзнавчому музеї відкрилася перша виставка виробів, створених руками волонтерів на підтримку воїнів під назвою «Волонтерський крафт задля Перемоги».

Про це повідомляє Перша електронна газета.

18 волонтерських організацій із 12 громад Кіровоградщини представили тут свої вироби –  сухі продуктові набори і чаї,  маскувальні сітки, літній і зимовий одяг, зокрема маскувального призначення, різноманітні поясні системи, плитоноски і розвантажувальні жилети,  засоби обігріву (свічки, буржуйки тощо) і термобілизна, знаряддя для саперів, сумки, спальники та багато іншого.

IMG-6341

«Шиємо, в’яжемо, консервуємо. Привезли на виставку рукавиці, бафи, балаклави, каремати, маскувальні сітки, лікувальні мазі. Працюємо всім селом, щоб хлопчикам було тепло, ситно і щоб вони швидше повернулися до нас з Перемогою», – розповідає Любов Ключнікова, яка представляє об’єднання «Сільські волонтери» з Первозванівської  громади.

Відвідати виставку можна до середини січня. Вхід безкоштовний, але благодійні внески на підтримку праці волонтерів (придбаня матеріалів) вітаються. Задонатити волонтерам можна, відсканувавши QR-код на етикетках експонованої продукції.

IMG-6361

«Ми створили постійну експозицію російсько-української війни у сусідніх залах. Тож у відвідувачів буде можливість мати отримати глибше розуміння подій сьогодення в нашій країні. Але волонтерська продукція має бути в майбутніх музеях російсько-української війни, які, впевнений, скоро зʼявляться в кожному місті», – зазначив директор музею Борис Шевченко.

Виставка організована КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” у партнерстві з Кіровоградським обласним краєзнавчим музеєм.

IMG-6320

IMG-6307

IMG-6380

IMG-6382

IMG-6378

IMG-6367

IMG-6377

IMG-6350

IMG-6308

IMG-6301

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар