У Кропивницькому нагородили воїнів і вшанували полеглих Героїв до Дня ЗСУ

Сьогодні, 4 грудня, у Кропивницькому представники обласної влади вручили нагороди військовослужбовцям та рідним полеглих Героїв.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

З нагоди дня ЗСУ в залі ОВА зібралися бійці військових частин міста та області, родини загиблих воїнів та представники місцевої й обласної влади, щоб вшанувати пам`ять полеглих і відзначити подвиги тих, хто щодня самовіддано боронить країну.

“Шановні захисники, ми дуже вдячні вам за оборону нашої держави та наших родин. В цей день хочу розповісти, що робить депутатський корпус для підтримки Збройних Сил України. Нами була прийнята програма до 2025 року для допомоги ЗСУ. За півроку з обласного бюджету на цей напрямок виділили 88 мільйонів. Також в цьому році ми створили комунальний заклад «Обласний «Центр-Ветеран». Він працює при обласній раді, надає юридичну, соціальну та реабілітаційну допомогу. Ми стараємося підтримувати вас, робимо все можливе, адже маємо перед вами обов`язок”,- зазначив голова обласної ради Юрій Дрозд.

5

Він разом із очільником Кіровоградської ОВА Андрієм Райковичем передали почесні нагороди родинам загиблих воїнів, а також захисникам та захисницям.

image

22
33
3

image

1

2

3

4

6

7

8

9

Нагадаємо, воїна з Гайворона нагородили “Золотим хрестом” від Залужного

Читайте також: “Золотий хрест” від Залужного отримав 26-річний воїн з Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар