На Кіровоградщині працюють Класи безпеки ДСНС

На сьогодні Класи безпеки стали невід’ємною складовою освітньої системи на усіх її етапах. Майже кожен навчальний заклад наразі працює над створенням власного кабінету безпеки, а також активно використовує інші можливості щодо підготовки учнів з основ безпеки поза межами освітніх установ.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

Одним з кращих в області є Клас безпеки у Головному управлінні ДСНС в області. Адже там створено універсальну модель інтерактивного безпекового простору, в якому кожна деталь призначена для реалізації ідеї навчання підростаючого покоління основам теоретичних знань з безпеки життєдіяльності, базовим вмінням самозахисту та навичкам поведінки в екстремальних умовах.

8

Щодня у Класі безпеки Головного управління проходить два-три заняття. Кожне з них відбувається з урахуванням вікових особливостей та пізнавальних інтересів аудиторії слухачів.

Інспекторський склад Головного управління активно долучається до проведення занять та розповідає про основні завдання команди Дружин юних рятувальників-пожежних, знайомить дітей з найважливішими напрямками діяльності юних рятувальників, їх повноваженнями, а також перспективами для особистого розвитку і подальшого професійного самовизначення.

19

Тут усі бажаючі можуть отримати допомогу фахівця в поданні анкет, щоб стати частиною великої дружної сім’ї юних рятувальників Кіровоградщини.

Так, 13 березня наприкінці заняття команда Дружин юних рятувальників-пожежних поповнилася новими бійцями з числа учнів Муніципального колегіуму м. Кропивницького, які успішно подали анкети під час уроку в Класі безпеки.

11

9

10

12

13

15

14

17

18

Нагадамо, що робити, коли в квартирі запах газу.

Читайте також: Як діяти під час пожежі, щоб вижити

Поширити:

Залишити коментар:

коментар