На Кіровоградщині провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні, 15 грудня, в Олександрівці пройшов благодійний ярмарок  “Разом до Перемоги”, кошти з якого  передадуть на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Біля місцевого Центру культури ярмаркували господині – представники культури  з Підлісного, Родниківки, Любомирки, Вищих Верещак, Голикового, Бовтишки та Несваткового. Пропонували домашню випічку, кондитерські вироби приготовані власноруч, глінтвейн та інші гарячі напої. Окрім цього, можна було скуштувати запечене м`ясо, яке готували на мангалі.

“Це вже не перший наший ярмарок на підтримку військових. До цього був  Великодневий, на День вишиванки, а ще в листопаді організовували просто без приводу. Сьогоднішній новорічний  ярмарок приурочили до Дня Святого Миколая”,- розповіла  організаторка заходу Лілія Сирота.

image

Жінка  каже,  що на зібрані кошти планують купити для військових генератор. Виторг з минулого ярмарку направили на купівлю м`яса, з якого зробили тушківку та кашу. Додає, що завдяки подібним ініціативам вдається збирати від 15 до 28 тисяч гривень за раз,  тому планують проводити їх ще, адже це гарна можливість допомогти  захисникам.

2

3

4

5

32

43

322

432

3222
Нагадаємо, крафтовики Кіровоградщини ярмаркували у Кропивницькому

Читайте також: Компаніївська громада оголосила терміновий збір на тепловізор

Поширити:

Залишити коментар:

коментар