У центрі Кропивницького з’явився ще один мурал

Роботу над муралом “Поцілунок” завершили 7 листопада. 

Про це повідомляють в громадській організації “KOWO”, інформує Перша електронна газета.

“Поцілунок” став п’ятим завершеним стінописом, які реалізуються в рамках проєкту”Стінопис:kr”. Він розміщується за адресою: вул. Набережна, 13, над магазином “Borsa” (напроти “Сільпо”). Авторка роботи — Ольга Ханенко. Наразі художниця в декреті, у вільний час займається оформленням інтер’єрів картинами, розписом та ліпниною.

“Особливо цінними для мене є моменти, коли з’являється час помалювати для себе. Це зазвичай картини-емоції, що розкривають мій настрій у той момент”, — розповіла Ольга.

IMG 0184

Однією з таких робіт стала картина “Поцілунок”. Вона втілює в собі поєднання двох протилежностей, двох різних людей в одне ціле, щоб створити щось дивовижне та унікальне.

“Це картина-емоція, яка світиться коханням, щастям та гармонією. Я прагнула передати ці відчуття лаконічно, без зайвих деталей. Кольори також підбирала максимально чисті та “свіжі””, — зазначає авторка.

IMG 2696

Стінопис малювали 3 дні, весь час художниці допомагали близько 10 волонтерів. Загалом витратили 3 005 гривень.

Нагадаємо, «Стінопис:kr» — спільний проєкт ГО «Молодіжна громадська організація КОВО» та «Клуб прогресивних ініціатив», у якому художники та волонтери малюють мурали на стінах Кропивницького.
Бюджет «Стінопис:kr» складає понад 30 000 гривень. Проєкт фінансується за допомогою добровільних внесків. Всі витрати спрямовані на обладнання та матеріали.

DJI 0851

Поширити:

Залишити коментар:

коментар