Близько 740 мільйонів гривень витратять на ремонт мостів на Кіровоградщині

Цього року служба автомобільних доріг має відремонтувати 17 мостів і шляхопроводів на дорогах Кіровоградщини. Очікувана вартість робіт близько 740 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на САД.

У планах десять мостів у Кропивницькому районі, п’ять в Олександрійському, по одному в Голованівському й Новоукраїнському. Наразі ж триває ремонт мостів у Новоархангельську, Новгородці і Великій Висці.

Зокрема у Новгородці вже зняли старий шар асфальту, демонтували тротуарні блоки, перильну огорожу, перехідні плити. Нині готуються до заливання цементно-бетонної армованої плити. На час ремонту міст не закривається, роботи проходять у реверсному режимі руху.

На мосту у Великій Висці встановлюють каркаси для пішохідного мосту та влаштовують деформаційні шви. А в  Новгородці вже готуються до бетонування. Міст у Новоархангельську ремонтують у реверсному режимі. Рух транспорту регулюється світлофорами.

Підрядники працюють відповідно до затверджених графіків, а якість роботи контролюють інженери відділу якості та лабораторії Служби автодоріг.

5c2a1faa748cdc3b9386c607d9132efb.jpg

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар