У Кропивницькому відзначили 50-ту річницю від дня початку тролейбусного руху

Сьогодні, 10 листопада, у Театрі Корифеїв відбулися урочистості з нагоди 50-ї річниці від дня початку тролейбусного руху у Кропивницькому. Для працівників КП “Електротранс” влаштували святковий концерт, а також вручили грамоти та іменні годинники. 

Інформує Перша електронна газета.

“Хочеться привітати всіх із півстолітнім ювілеєм електротранспортної галузі міста, – звернувся до присутніх міський голова Андрій Райкович. – Щиро бажаю, аби щороку підприємство ставало все більш якіснішим і кращим. Дякую кожному за сумлінну працю. Ваша робота вже заслужила повагу та авторитет у містян. Дайте пишатися нашими досягненнями, працівниками, тими людьми, які своїми ініціативами ведуть за собою”.

Секретар міської ради Андрій Табалов приєднався до привітань і зазначив, що новий комунальний транспорт дав новий поштовх для розвитку міста:

“Не всі депутати свого часу підтримували нинішню стратегію розвитку комунального транспорту. Хтось хотів купляти б/у автобуси, а хтось прагнув бачити маршрутки за завищеними цінами. Радий, що після купівлі нових гарних європейських автобусів та тролейбусів під них почали робитися дороги та зупинки, Це новий виток у розвитку міста. Вважаю, що рішення революційне і стратегічне”.

За багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм кращим працівникам вручили грамоти від обласної та міської влади, а двом жінкам – водієві та кондуктору тролейбуса подарували іменні годинники.

Нагадаємо, 2 листопада електротранспортній галузі Кропивницького виповнилося 50 років. Саме у той день у 1967-му році на вулиці нашого міста виїхав перший тролейбус.

Історію громадського елетротранспорту нашого міста читайте в окремому матеріалі Першої електронної.

Півстоліття тому у Кропивницькому почали їздити перші тролейбуси

Поширити:

Залишити коментар:

коментар