У Кропивницькому вшанували пам’ять полеглих при виконанні правоохоронців

Сьогодні, 22 серпня, у будівлі Головного управління національної поліції в Кіровоградській області вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Вшанувати подвиг та жертовність правоохоронців зібралися посадовці і духовенство, громадськість обласного центру та рідні загиблих. Представники молодого покоління правоохоронців несли почесну варту та тримали портрети своїх колег, які віддали життя при виконанні службових обов’язків. У знак шани та поваги до подвигу загиблих учасники зібрання поклали квіти до меморіалу та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

“Сьогодні ми вшановуємо пам’ять військовослужбовців, які своїм героїчним прикладом показали, хто такий справжній чоловік, хто такий правозахисник, що таке військова служба. А вже сьогодні, навчаючись на прикладі цих героїчних вчинків, підростає зовсім нове покоління наших героїв, наших з вами захисників”,-  розповідає командир стрілецького батальйону військової частини 3011 Нацгвардії України підполковник Ігор Каліновський.

Наприкінці мітингу Єпископ Кропивницький і Голованівський Марк відслужив панахиду за загиблими.

Окрім того, сьогодні біля пам’ятного знаку «Бійцям правопорядку» зібрався особовий склад патрульної поліції міста на чолі з очільником патрульної поліції Кропивницького Антоном Цюцюрою, щоб висловити глибоку вдячність усім, хто, не вагаючись, віддав своє життя, залишившись вірним Присязі та своєму народу.

Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного меморіалу.

«Вони віддали своїй справі найцінніше – життя. Ми не маємо права забувати про цю жертву. Вічна пам’ять героям!», – наголосив начальник Управління патрульної поліції Кропивницького Антон Цюцюра.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар