У Кропивницькому юстиція втретє проводить консультації на вулиці

Сьогодні, 1 серпня, у Кропивницькому вже втретє управління юстиції встановлює інформаційний намет, у якому містяни можуть отримати консультації про їхні права та про онлайн-сервіси, запроваджені Міністерством юстиції.

Про це повідомляє Перша електронна.

Тут кожен мешканець Кропивницького,  може отримати консультацію у фахівців із актуальних запитань, які його турбують, а також дізнатися про сервіси, запроваджені Мін’юстом для покращення життя громадян. Зокрема, мова йде про вручення свідоцтва про народження дитини одразу у пологовому будинку і реєстрацію шлюбу за пришвидшеною процедурою.

На всі правові питання люди зможуть отримати відповідь і завдяки цьому правовий рівень населення підвищиться.

«Із вересня ми максимально зробимо напір на консультування людей таким чином. Ми стоїмо, щоб інформувати громадян про їхні права, про наші онлайн-сервіси. Також слухаємо звернення громадян про правопорушення та намагаємось впливати на тих чиновників, які порушують права громадян безпосередньо, у сфері правосуддя, протидії корупції. Але ми слідкуватимемо за порушеннями і в інших напрямках. І при прояві системності у інших напрямках, збільшимо обсяг консультацій”- розповідає начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Поки що інформаційний намет встановлюється лише по вівторках, але Вадим Гуцул розповів, що після дослідження попиту, вони встановлюватимуть його двічі або тричі на тиждень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар