Прем’єр-міністр на Кіровоградщині: В кожній області має бути план дій ремонту доріг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 20 червня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

“У новому році ми вже маємо багато нової техніки, яка працює на дорогах. Цим можна бути задоволеним, але організація робіт, їхня якість потребує чіткого контролю. Зараз Укравтодор розробляє стратегію розвитку українських доріг. Моє завдання в тому, щоб в кожній області був план дій ремонту як місцевих доріг, так і загальнодержавного значення. Щоб відкрито і системно ми підходили до роботи кожен рік. Тоді ситуація змінюватиметься і ми зробимо українські дороги”, – заявив Володимир Гройсман.

За його словами, за виконання робіт  відповідатимуть Укравтодор, облавтодор, місцеві органи влади. Прем’єр-міністр нагадав, що з нового року почне працювати дорожній фонд, який передбачає децентралізацію доріг і буде зовсім інша система фінансування і відповідальності на місцях.

Ремонт автомобільної дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине розпочали у 2016 році. Протяжність дороги по Кіровоградській області 65,4 км. Заплановано відремонтувати 33 км. На першій ділянці автомобільної дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине роботи завершено на початку червня 2017 року. На двох інших ділянках зазначеної дороги роботи виконуються. Обсяг виконаних робіт по 3 ділянках – 187 млн грн. На даний час на автомобільній дорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине виконуються роботи з влаштуванням верхнього шару покриття.




Нагадаємо, що перед квітневим приїздом Володимира Гройсмана у Кропивницькому наводили “марафет” і звільнили від припаркованих машин узбіччя центральних вулиць. Прем’єр-міністр засудив явище термінового наведення порядків у Кропивницькому, приурочене до його приїзду і назвав це “закорєнєлою совєтчиною”.

13 квітня, на початку селекторної наради у Кропивницькому, Володимир Гройсман, заявив, що видаватиме зарплати керівникам регіонів наліпками, якщо не буде діяти програма забезпечення українців безкоштовними ліками. Крім того, прем’єр-міністр наголосив, що чиновники у регіонах мають звертати особливу увагу на контроль за якістю ремонт доріг.

Також Володимир Гройсман зустрівся зі студентами факультету Донецького національного медичного університету ім. М.Горького. Він розповів майбутнім лікарям про елементи, з яких складається реформа галузі, а також про інші плани Уряду по реформуванню.

На Кіровоградщині завершується ремонт 33-х км дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине

Поширити:

Залишити коментар:

коментар