Неподалік кінцевої зупинки 44-го маршруту кропивницькі активісти зібрали близько 60 мішків сміття

Днями в Кропивницькому відбулася перша акція від громадської організації “Сильна молодь Кропивницького”, під час якої кілька десятків активістів прибирали сміття поблизу кінцевої зупинки 44-го маршруту на селищі Гірничому. За дві години роботи зібрали близько 60-ти мішків із сміттям.

Громадська організація “Сильна молодь Кропивницького” ще на стадії реєстрації, але вже активно працює. І прибирання на Гірничому – старт їхньої роботи, яку вони планують продовжувати:

“Нині ми являємо собою просто об’єднання, яке поки що не зареєстроване. Думаю, що за тиждень-два наша організація стане офіційною. Зараз ми проводимо акцію, аби очистити одну з ділянок нашого міста від сміття. Ми обрали саме цю територію, тому що тут зазвичай досить людна: неподалік знаходиться дитячий майданчик, церква та кінцева зупинка 44-го маршруту”, – розповідає один із учасників організації Ігор.

У рамках акції активісти організації поспілкувалися з водіями маршрутних таксі, з мешканцями селища, щоб донести головний меседж: «Чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар