Як патрульні Кропивницького сертифікати міжнародного рівня отримували

Сьогодні, 13 квітня, 14 працівників патрульної поліції Кропивницького отримали сертифікати про проходження тренінгу “Community Policing” від “European Union Advisory Mission Ukrainе”. Підтвердження про кваліфікацію патрульним вручали представники Європейського союзу та Канади, які й проводили тренінги.

Навчання проходило 2 тижні. Тренінги проводилися за моделлю «навчання тренерів» і роботи з громадськістю, тож випускники програми тепер повинні ділитися здобутими навичками зі своїми колегами на місцях. По завершенню 7 патрульних і 7 спеціалістів із превентивної діяльності отримали сертифікати.

Представник канадської поліцейської місії в Україні Дейл Корра зазначив, що українці багато чого зробили для Канади, саме тому він тут.

“Тренування проходили в дві фази: “навчання тренерів” і робота з громадськістю. Ця концепція являє собою цілу філософію, яка полягає в тому, щоб громадяни могли самі вирішувати як взаємодіяти з поліцією. А поліцейські повинні не лише розслідувати злочини, а і попереджувати їх. В Україні низький рівень довіри до правоохоронних органів, наша мета – змінити це”, – наголосив Дейл Корра.

Вручення сертифікатів проходило у вузькому колі. Як працівники патрульної поліції Кропивницького отримували сертифікати від закордонних гостей дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар