“У російських гумконвоях зброя”, – затриманий бойовик “ЛНР” (ФОТО, ВІДЕО)

Зведені дані щодо ситуації в зоні АТО станом на 4 грудня, за інформацією ІАЦ РНБО.

Луганський напрямок

Вчора бойові дії не велися.

Донецький напрямок

Тривають провокації окупантів на Світлодарській дузі. Вчора поблизу сел. Луганське і Лозове зафіксовано декілька пострілів з кулемета та гранатометів різних систем з боку НЗФ. Поблизу сел. Новгородське по наших позиціях було випущено 4 міни з 82-мм міномета.

В районі Донецького аеропорту обстановка залишається незмінною. Режим тиші вчора порушувався у Авдіївці, Опитному та Пісках.

В Красногорівці та Мар’їнці вчора було тихо.

Маріупольський напрямок

Вчора було зафіксовано одну провокацію бойовиків. Це сталося поблизу с. Широкине.

Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Вчора поблизу Гнутового на ворожій міні підірвалася український БРДМ-2. Внаслідок цього 1 український військовослужбовець загинув, 5 – було поранено.

Служба безпеки України затримала члена бандформування «ЛНР» у місті Рубіжне

Встановлено, що бойовик у квітні 2014 року брав активну участь у захопленні будівель обласного управління СБУ та Луганської ОДА.  Також він розвантажував російські так звані «гуманітарні конвої», і розповів, що в білих КамАЗах була зброя для бойовиків. До Вашої уваги – відео зі свідченнями затриманого.

Тривають навчання підрозділів ЗСУ

Бійці Залізної бригади вдосконалюють свою бойову майстерність у зоні проведення АТО.

Кожен день проводиться відпрацювання штурмових дій і ведення бою у місті, заняття з вогневої, тактичної й медичної підготовки. Таким чином, ветерани АТО передають безцінний досвід новим бійцям.

19-1111213141516171819

Українські волонтери допомагають не лише військовим, але й їх чотирилапим товаришам

Службові собаки Луганського прикордонного загону отримали бронежилети, які збережуть їх від ударів, холодної зброї, куль та осколків.

За допомогою службових собак на ділянці Луганського прикордонного загону з початку року було виявлено 26 одиниць зброї, понад 26 тисяч боєприпасів та більше 11 кг вибухівки.

21

Українські військові виховують нове покоління патріотів

Десантники завітали до житомирських старшокласників з метою патріотичного виховання.

Військовослужбовці розповіли та показали дітям зразки озброєння та військової техніки, а також продемонстрували як «крилаті піхотинці» проходять бойовий вишкіл.

39-331323334353637383939-139-2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар