Прем’єр-міністр України перевірить ремонт траси “Київ-Знам’янка”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Володимир Гройсман на Кіровоградщині

Завтра, 12 вересня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман перевірить ремонт траси національного значення “Київ-Знам’янка”.

“12 вересня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ознайомиться зі звітом щодо виконання капітального ремонту ділянки дороги Н-01 Київ-Знам’янка (км 14+740 – км 43+345).

Місце заходу: 23 кілометр + 500 метрів (праворуч) ділянки дороги Н-01 Київ-Знам’янка”, – йдеться у повідомленні Урядового порталу.

За інформацією, це ділянка дороги у Черкаській області.

Автошлях Н 01 (Київ — Знам'янка) — автомобільна дорога національного значення в Україні. Проходить територією Київської, Черкаської та Кіровоградської областей.

Автошлях починається в Києві і розділяється з паралельною дорогою Р01, з якою з'єднується перед Обуховом, а в самому Обухові перетинає дорогу Р19. Далі траса веде до Кагарлика, де перетинається з автошляхом Р32. В Миронівці дорога сполучена з початком автошляху Р09. Далі через Корсунь-Шевченківський і Городище прямує у Смілу, де перетинається з трасою Н16. Поблизу Олександрівки до дороги примикає автошлях Н14. В Знам'янці дорога з'єднується з міжнародними трасами М12 та М04


Поточний середній ремонт на дорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка, який виконує ДП «Кіровоградський облавтодор» планують завершити до 20 вересня.

Як повідомляла САД у Кіровоградській області, розпочався поточний середній ремонт дороги державного значення Н-01 Київ-Знам’янка км 241+622 – км 244+647 у червні цього року. А наприкінці липня бригади робочих Олександрійського райавтодорогу, філії ДП «Кіровоградський облавтодор» вже почали вкладати вирівнюючий шар асфальтобетону.


20 червня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине. В ході перевірки він зазначив, що у кожній області має бути план дій ремонту доріг.

Під час візиту прем’єр-міністра Володимира Гройсмана у Миколаїв, 17 серпня, глава Уряду разом із главою Державного агентства автомобільних доріг Славоміром Новаком розповіли про плани щодо ремонту траси “Миколаїв-Кропивницький”. Дорогу хочуть зробити бетонною, а до робіт приступити наступного року.

Уряд України восени внесе дорогу Миколаїв – Кропивницький до плану капітального ремонту на найближчі роки.



Нагадаємо, що перед квітневим приїздом Володимира Гройсмана у Кропивницькому наводили “марафет” і звільнили від припаркованих машин узбіччя центральних вулиць. Прем’єр-міністр засудив явище термінового наведення порядків у Кропивницькому, приурочене до його приїзду і назвав це “закорєнєлою совєтчиною”.

13 квітня, на початку селекторної наради у Кропивницькому, Володимир Гройсман, заявив, що видаватиме зарплати керівникам регіонів наліпками, якщо не буде діяти програма забезпечення українців безкоштовними ліками. Крім того, прем’єр-міністр наголосив, що чиновники у регіонах мають звертати особливу увагу на контроль за якістю ремонт доріг.

Також Володимир Гройсман зустрівся зі студентами факультету Донецького національного медичного університету ім. М.Горького. Він розповів майбутнім лікарям про елементи, з яких складається реформа галузі, а також про інші плани Уряду по реформуванню.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар