У Кропивницькому відбудеться благодійний реп-концерт

До Дня молоді творча майстерня «Lets move, city!» влаштовує благодійний концерт «Кроп Реп» за участі кращих реп-виконавців міста Кропивницький. Концерт відбудеться 17 серпня на даху місцевого Гончаренко центру.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

На концерті виступатимуть із авторськими творами від D-SHAP, KARASU, KOLYANDOS, АНАСТАСІЯ ПЕТРОВА, NIKA MIDNIGHT, ОЖО та TheZHENYOCK, Showcase від LIL’BEAT, за DJ плейсом MAMBEK.

«Ми зберемо на даху творчих кропивничан та поціновувачів репу — це буде неймовірний літній вечір, теплі емоції та незабутня атмосфера. Чекаємо на кожного та кожну», — діляться організатори.

Захід спрямований на підтримку ЗСУ. Організатори разом з фондом «Планета» збирають кошти для підрозділу Національної поліції України, який вже знаходиться на лінії зіткнення з окупантом. Вхід на концерт — за донат на банку від 100 гривень.

Концерт проведуть у суботу, 17 серпня, з 17:00 до 19:00 на даху Гончаренко центру за адресою вул. Велика Перспективна, 4. Зареєструватися можна за цим посиланням. Кількість місць обмежена.

0228ce86-1e1c-4254-855a-4c3597f22bd4

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар