У Кропивницькому відбувся чемпіонат з таеквон-до пам’яті Героя АТО

© Кропивницька міська рада

У Кропивницькому на базі КДЮСШ № 2 за сприяння управління молоді та спорту міської ради пройшла першість міста з таеквон-до ІТФ, присвячена пам’яті Героя АТО Олексія Волохова.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на міську раду.

Олексій Волохов, на честь якого змагалися спортсмени, загинув 24 червня 2014 року під Слов’янськом. Тоді біля гори Карачун проросійські терористи збили український військовий вертоліт Мі-8. З-поміж інших воїнів, у вертольоті знаходились спецпризначенці 3-го полку Олексій Волохов та Олександр Кондаков.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь спортсмени трьох вікових груп: 2014-2015 р.н., 2012-2013 р.н. та 2009-2011 р.н.

Змагання проходили за програмою спарінг та туль серед вихованців КДЮСШ № 2, ДЮК «Мрія» та ДЮК «Надія», які зібрали близько 50 спортсменів.
Результати:
Костянтин Романовский посів І місце (туль) та ІІ місце (спарринг), Дмитро Артеменко – ІІ місце (туль) та ІІІ місце (спаринг).

Михайло Пастух – І місце (спаринг) та І місце (туль), Олексій Ульянох – ІІ місце (спаринг), Костянтин Моісеєв – ІІ місце (туль) та ІІІ місце (спаринг), Максим Радченко – ІІІ місце (спаринг), Євген Сіроштан – ІІ місце (спаринг), Станіслав Волчихін – І місце (спаринг) та ІІІ місце туль.

Владислав Волчихін – ІІІ місце (спаринг), Микита Лепехін – ІІІ місце (спаринг), Богдан Городок – ІІ місце (спаринг), Тімофій Бондаренко – ІІІ місце (спаринг), Єлизавета Кудіна – ІІІ місце (туль) та ІІІ місце (спаринг), Ксенія Жученко – І місце (спаринг) та ІІІ місце (туль), Ганна Скляренко – ІІ місце (спаринг), Софія Кобзовщюк – ІІІ місце (спаринг) та ІІІ місце (туль), Віталіна Хміль – І місце (спаринг).

 Нагороджували спортсменів батьки загиблого воїна – Героя, пам’яті якого присвячені змагання, Олег та Світлана Волохови та його брат В’ячеслав.

image

1

2

3

9

Нагадаємо, два роки тому, у збитому бойовиками МІ-8, загинули двоє кіровоградських спецпризначенців

Читайте також: Кропивницький легкоатлет здобув бронзу у континентальному турі чемпіонату світу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар