Букмекери оцінили шанси на прохід збірної України на ЧС-2022 в Катарі

Національна збірна України в рамках останнього туру групового етапу кваліфікації ЧС-2022 обіграла команду Боснії та Герцеговини (2:0). Завдяки цьому підопічні Олександра Петракова тепер зможуть взяти участь у плей-оф.

26 листопада у швейцарському місті Цюрих пройде жеребкування майбутньої стадії ЧС. Відомо, що матчі півфіналу плей-оф заплановані на 24 березня 2022 року. На цій стадії відбудеться тільки одна гра.

Для представників європейської частини кваліфікації залишилися лише три вільні слоти для попадання у фінальну частину першості в Катарі. Серед претендентів – 12 команд. 10 із них – збірні, які посіли другі місця на груповому етапі кваліфікації, в тому числі українська національна команда. Також до списку претендентів потрапили збірні Австрії та Чехії. Ці команди мають найкращий рейтинг в Лізі націй УЄФА серед тих збірних, які не потрапили на чемпіонат світу безпосередньо та не посіли другі місця.

Експерти сайту «Рейтинг Букмекерів» оцінили ймовірність виходу українців до фінальної частини ЧС-2022. Можливість виходу оцінюється в 28%, тоді як невдача команди на цьому етапі – в 72%. 

Нагадаємо, команди будуть поділені на 2 групи. У окремих кошиках при жеребкуванні будуть сіяні та несіяні збірні. Серед сіяних – команди Португалії, Шотландії, Італії, Росії, Швеції та Уельсу. Серед несіяних – збірні Туреччини, Польщі, Північної Македонії, України, Австрії та Чехії.

Букмекери вже приймають ставки на майбутнього суперника української збірної. Оскільки команди України та Росії будуть розведені між собою з політичних міркувань, потенційними опонентами для підопічних Олександра Петракова можуть стати збірні Португалії, Шотландії, Італії, Швеції або Уельсу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар