Екс-захисник мадридського “Реалу” програв 54 000 000$ у покер

Томас Гравесен закінчив футбольну кар’єру ще у 2008 році та з тих пір проживає у власному будинку у Лас-Вегасі. Колишнього гравця легендарного “Реалу” часто помічають у дорогих казино Вегасу, а у одному з інтерв’ю він зізнався, що регулярно грає у покер.

image11

За словами Гравесена, 54 мільйони доларів він програв, коли грав у хедз-апі (віч-на-віч) з іншим гравцем. Він уточнює, що захопився грою та не встиг помітити, як втратив більшу частину власних фішок.

Того ж вечора Томасові вдалося не тільки відігратися, а й примножити свій капітал. Джерела, близькі до Гравесена кажуть – на покері він виграв цілий статок, адже його сумарний “гральний” капітал складає більше ніж 100 000 000$.

Маючи прізвисько “псих”, Гравесен демонструє агресивну гру та часто блефує. Це й стало причиною неприємної поразки у Лас-Вегасі. Проте більшу частину кеш-ігор екс-футболіст все ж виграє, отримуючи гарні заробітки.

Раніше стало відомо, що півзахисник ФК “Дармштадт 98” Крістоф Моріц виграв один з турнірів Світового покерного туру. За перемогу німець отримав близько 60 000$, хоча зробив вхідний внесок лише у 530$.

Футболісти обирають покер

Гравесен – не єдиний футболіст, що обрав покер для заробітку після футбольної кар’єри. Відомі гравці сучасності також полюбляють розкласти карти на столі. І грати в покер онлайн в перевірених покер румах – Покердом, Unibet poker, та iнших.

  1. Луїс Суарес. Уругвайський гравець, який наразі захищає кольори “Атлетико Мадрид”, не займається покером професійно. Знаходячись на піку своєї футбольної кар’єри, Суарес приділяє картам мінімум уваги, концентруючись переважно на онлайн-покері. Також Луїс бере участь у благодійних турнірах, перераховуючи гроші на допомогу нужденним. Експерти кажуть, що після завершення футбольної кар’єри нападник дійсно може піти у покер, де згодиться його наполегливість.
  2. Кріштіану Роналду. Чи не найвідоміший гравець світу підтримує розвиток онлайн-покеру та періодично бере участь у рекламних кампаніях всесвітньо відомих румів. Португалець не цурається й роботи за столами, демонструючи непогані результати у онлайн-покері. На його рахунку й кілька виграних офлайн-турнірів, тож Кріштіану дійсно любить та поважає карткову гру.
    image21
  3. Неймар. Відомий бразильський нападник, що виступає за “ПСЖ”, полюбляє онлайн-покер, у якому проводить весь вільний час. Особливо багато Неймар грає під час відпусток та у період лікування від травм, не виходячи з дому цілими днями. У офлайн-покері гравець не настільки успішний, проте беручи участь у турнірі бразильської покерної серії, він посів 6-те місце та заробив 21 000$.

Як пише портал про покер https://poker-experts.com.ua/ футболісти часто грають в покер, обираючи онлайн-гру у найкращих румах світу. Це не вимагає великої кількості часу та емоційної напруженості, досить часто саме футболісти досягають успіху у покері, адже мають непохитну дисципліну та здатні неупережено оцінювати власні сили.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар