Петрівський “Інгулець” підписав хорватського півзахисника

© Dynamo.kiev.ua

Хорватський півзахисник Младен Бартулович підписав контракт із петрівським “Інгульцем”. 33-річний легіонер перейшов із луцької “Волині” після того, як нього закінчився чинний контракт.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Інгулець”.

“Я обіцяв, що без контракту з Бартуловичем додому не повернуся. Тож хочу повідомити – своєї обіцянки я дотримав, віднині Младен є повноправним членом нашої команди, нашої дружної сім’ї, – розповів президент “Інгульця” Олександр Поворознюк. – Не скажу, що наші перемовини були легкими, можливо, – найскладнішими за увесь час існування клубу. Однак ми зуміли дійти згоди, знайти рішення, що влаштувало б обидві сторони. Відтак хочу привітати з цією подією уболівальників «Інгульця», усіх симпатиків нашої команди, адже не маю сумніву – з Бартуловичем гра “Інгульця” стане ще більш яскравою, динамічною і видовищною, а де буде чудова гра, там неодмінно з’явиться й достойний результат”.

Зазначимо, що Младен Бартулович в Україні грав за “Дніпро”, “Кривбас”, “Арсенал”, “Карпати” та “Ворсклу”. Окрім того, двічі викликався у національну збірну Хорватії.

Також нещодавно до “Інгульця” приєднався ексгравець кропивницької “Зірки” Ігор Загальський.

0c46f214ad22344bbc28a74c13b6b352.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар