Кропивничанин став четвертим на чемпіонаті світу зі скелелазіння

© Facebook КО Альпіністський центр

Кропивничанин Ярослав Ткач посів четверте місце на чемпіонаті світу зі скелелазіння серед молоді та юніорів. Змагання завершилися в італійському місті Арко 1 вересня.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного, інформує Перша електронна газета.

Загалом на чемпіонаті виступали тисяча спортсменів із 53 країн світу. Україну представляли 30 спортсменів. Серед них – представники першої спортшколи Кропивницького Ярослав Ткач і Ніл Плохов.

Учасники змагалися на стіні висотою 15 метрів. Ярослав Ткач став четвертим у змаганнях на швидкість, а збірна України завоювала дві золоті медалі.

Нагадаємо, у травні спортсмен завоював титул чемпіона зі скелелазіння серед молоді одразу на двох престижних європейських змаганнях, які проходили в Італії і Франції.

А в липні – виграв турнір зі скелелазіння у Польщі. У групі юніорів він найшвидше подолав трасу висотою 15 метрів – за 6,31 секунди.

Деталі дивіться на відео:

Кропивничанин Ярослав Ткач посів четверте місце на чемпіонаті світу зі скелелазіння серед молоді та юніорів.

Кропивничанин Ярослав Ткач посів четверте місце на чемпіонаті світу зі скелелазіння серед молоді та юніорів. Про це розповів Суспільному тренер Ярослава Ткача Микола Побережець. Змагання завершилися в італійському місті Арко 1 вересня. На чемпіонаті виступали тисяча спортсменів з 53 країн світу. Україну представляли тридцять спортсменів. Серед них були двоє вихованців першої спортшколи Кропивницького Ярослав Ткач і Ніл Плохов. Напередодні вони повернулися з Італії. Учасники чемпіонату світу змагалися на стіні висотою 15 метрів. Ярослав Ткач став четвертим у змаганнях на швидкість. Збірна України завоювала на чемпіонаті світу дві золоті медалі.

Опубліковано UA: Кропивницький Вівторок, 3 вересня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар