Кропивницька “Зірка” здобула ще одну розгромну перемогу в чемпіонаті області

© zirka96volcano | Instagram

Після трьох поспіль домашніх ігор, свій перший матч на виїзді кропивницька “Зірка” провела у Помічній. Суперником став місцевий “Локомотив СВТ”, який “зіркові” здолали з рахунком 4:0.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

“Для Помічної приїзд «Зірки» став помітною подією. Тож вболівальників прийшло чимало. Але і кропивницькі фани чисельною групою приїхали підтримати улюблену команду.
Тренерський штаб «Зірки» вимушений був перебудувати гру команди у порівнянні з домашніми поєдинками, зважаючи на якість поля та його розмір. Тож, Самір Гасанов, акцентував увагу на чіткій грі в обороні та максимальному використанні стандартних положень.

Зміна в основному складі у порівнянні з попередньою грою була лише одна: з перших хвилин вийшов 15-річний Ілля Гойдюк, який разом з найдосвідченішим Русланом Красовським був покликаний створювати напругу біля воріт господарів. Саме довгі передачі вперед на нападників і намагалися використовувати наші футболісти. Але практично до кінця тайму «Зірка» не могли розпечатати ворота «Локомотива СВТ». І тільки реалізований Олександром Кочурою пенальті за десять хвилин до перерви схилив шальку терезів на користь гостей.
Коли здавалося, що перший тайм так і закінчиться з мінімальною перевагою кропивничан, після подачі того ж Кочури з кутового, Єгор Кривошей головою подвоїв рахунок.

Другий тайм хоча і проходив у боротьбі, але за такої переваги відчувалося, що «Зірка» перемогу не віддасть. В результаті, ще двічі гості розписалися у воротах команди з Помічної. Обидва голи були доволі красивими: удари Максима Скорова та Ігоря Лопушенка метрів з 20-ти принесли «Зірці» чергову розгромну перемогу”.

«Зірка» виступала в такому складі: Козинець Олександр, Кривошей Єгор, Височин Дмитро, Кутулупенко Сергій, Ромашев Денис, Скоров Максим, Павлюк Кирило, Лопушенко Ігор, Кочура Олександр (к/к), Гойдюк Ілля, Красовський Руслан. На заміну виходили Попов Єгор, Манастирний Олег, Махиня Андрій, Карпінець Антон, а Замніус Артем залишився в запасі.

Нагадаємо, кропивницька “Зірка” розгромила “Агротех”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар