БК “Золотий вік” привіз із Дніпра перемогу та поразку

У передостанньому турі регулярного чемпіонату у Вищій лізі (Група 1) головна команда «Золотого Віку» під керівництвом Андрія Бабенка у Дніпрі розійшлася миром із місцевим БК «Дніпро-2». У першому матчі туру молодь дніпрян дещо сенсаційно завдала «золотим» поразки – 84:72 (19:12, 16:19, 19:19, 30:22). Матч-відповідь був за кропивничанами, які взяли у господарів переконливий реванш – 102:76 (31:12, 22:19, 26:18, 23:27).

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт БК “Золотий Вік”.

Із перших секунд суботнього поєдинку дніпряни на правах господарів заволоділи ініціативою і вийшли вперед у рахунку. Натомість «золоті» важче входили в поєдинок, через що в подальшому по ходу гри змушені були надолужувати втрачені очки.

Після великої перерви гості змогли відновити паритет і вийти вперед. Однак вже у наступній атаці дніпряни відповіли точним трьохочоквим і продовжили вести гру. Кропивничани у свою чергу робили усе для того, щоб остаточно переломити хід зустрічі на власну користь. Втім, у суботу фортуна була на боці «Дніпра-2», гравці якого у вирішальний момент поєдинку провели декілька результативних атак і змогли відстояти переможний результат.

У суботній зустрічі результативними діями у складі «золотих» відзначилися Олександр Дробязко (дабл-дабл – 22 очки, 10 підбирань), Олександр Петров (10 очок, 9 підбирань), Микита Мизь (17 очок) і Богдан Сосой (18 очок).

На відміну від суботнього поєдинку, у неділю кропивничани ще у першій чверті розставили усі крапки над «і», зробивши ривок на старті першої десятихвилинки – 22:0. У подальшому «золоті» продовжували нарощувати свою перевагу і здобули у підсумку заслужену перемогу.

У неділю черговий результативний поєдинок провів Олександр Дробязко (дабл-дабл – неймовірні 38 пунктів, 10 підбирань, 7 передач). Окрім Олександра результативно відзначилися Микита Мизь (19 очок), Олександр Петров (12 очок), Дмитро Баранов (11 очок) і Богдан Сосой (9 очок, 9 передач).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар