Кропивницький “Золотий Вік” поступився кам’янському “Прометею” у першій грі 2019 року

Скріншот із відео

У першій грі 2019 року «Золотий Вік» у Кам’янському програв лідеру Групи 1 місцевому «Прометею» – 104:67 (30:11, 22:20, 28:13, 24:23).

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту БК «Золотий Вік».

Важливість першого матчу в році як для господарів, так і для гостей важко було переоцінити. «Прометей» відкривав оновлений красень-спорткомплекс. І перемога у першому матчі на оновленій арені додатково зарядила б кам’янчан позитивними емоціями. Та й чемпіонські амбіції гравцям «Прометея» все ж таки потрібно доводити на паркеті кожного матчу.

Є що доводити і за що боротися у кожній грі й команді Георгія Ступенчука, для якої сезон 2018-2019 років у Вищій лізі складається досить складно. Наразі кропивничани посідають у Групі 1 незвичне для себе шосте місце, а тому перемога у кожному матчі для «золотих» має принципове значення. Додатковим подразником для гравців «Золотого Века» був і той факт, що у першому турі чемпіонату України у Вищій лізі підопічні Георгія Ступенчука у Кропивницькому зазнали від кам’янчан двох мінімальних поразок – 80:86 і 95:96.

Вже у дебюті зустрічі гравці «Прометея», яким ні на мить не давали збавляти обертів місцеві вболівальники, заволоділи ініціативою і вийшли вперед у рахунку. На старті поєдинку кропивничанам досить важко було долати оборонні редути господарів. Натомість легіонери «Прометея» Мартез Уолкер і Макс Конате раз за разом влучали як з-за дуги, так і вдало діяли під кошиком «золотих», реалізовуючи ледь не кожну свою атаку. Як наслідок, перша чверть була за господарями – 30:11.

За схожим сценарієм пройшла і друга десятихвилинка. І хоча кам’янці продовжували лідирувати, гравці «Золотого Віку» не збиралися завчасно здаватися на милість переможця. Як наслідок, у другій чверті підопічні Георгія Ступенчука поступилися своїм суперникам лише двома пунктами – 22:20.

На жаль для кропивницьких уболівальників, після великої перерви гравці «Золотого Віку» не змогли переломити хід поєдинку на власну користь. Господарі продовжували впевнено вести гру і у підсумку здобули перемогу – 104:67

У першому матчі протистояння найрезультативнішими гравцями у складі «Золотого Века» стали Олександр Дроязко (дабл-дабл – 20 очок, 14 підбирань), Богдан Сосой (13 очок), Олександр Петров та Андрій Шаламов (по 9 пунктів).

Зазначимо, у звітній зустрічі у складі «Золотого Віку» дебютував центровий Кирило Панфілов. До складу команди Георгія Ступенчука Кирило перейшов із дублю «Черкаських Мавп».

Нагадаємо, сьогодні, 13 січня, команди проведуть другу гру туру. Початок зустрічі о 14:00.

df5f5d66b7c3c6a50150eb5bf65c0521.png

Поширити:

Залишити коментар:

коментар