Гравці “Зірки” у складі юнацької збірної України переграли Азербайджан

© ФФУ

Гравці кропивницької «Зірки» у складі збірної України U-20 переграли суперників із Азербайджану з рахунком 1:0. Кропивничани Олександр Сафронов і Олександр Бєляєв зіграли в основному складі весь поєдинок.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

Юнацька збірна України U-20 розпочала тренувальний збір товариським матчем проти команди Азербайджану. Підопічні Олександра Петракова провели в Азербайджані перший із двох контрольних матчів, які команда запланувала в рамках підготовки до чемпіонату світу. Гра відбулася в Баку на стадіоні «Далга Арена» та закінчилася перемогою української команди з рахунком 1:0.

Незважаючи на те, що українцям довелося протистояти молодіжній збірній Азербайджану, вони ні в чому не поступалися дорослішим суперникам. Єдиний і переможний м’яч у цьому спарингу забив Микола Мусолітін, який вийшов на заміну одразу по перерві.

Зазначимо, що з Азербайджану збірна України вирушиила до Польщі, де на неї очікує товариський матч із господарями, який відбудеться 19 листопада в місті Бельсько-Бяла, що за кілька місяців прийматиме поєдинки ЧС-2019 (U-20).

Читайте також: “Зірка” розгромно поступилася СК “Дніпро-1” у заключному матчі року

Поширити:

Залишити коментар:

коментар